yara-logo

Om oss

Miljø-Teknologi AS ble stiftet i 1994.

Selskapet startet som et salgsfirma av enkle luktreduksjonsløsninger. Selskapets gründer, Bjørn Steinde , så muligheter og brant for å utvikle og bygge noe solid for fremtiden. I dag har bedriften utviklet seg til et kompetansesenter innen luktrensing. Selskapet er fremdeles eiet av familien Steinde.

Vi har markedets mest omfattende produktspekter, og en unik posisjon i det skandinaviske marked. Selskapet fokuserer på utvikling, kompetanse og service.

Vår visjon er: Vi skal gi mennesker i kontakt med forurensende miljø en bedre hverdag.

Hovedkontoret for Miljø-Teknologi AS ligger i Skien, Norge. Vi har etablert et datterselskap i Sverige, MT-Scandinavia AB. Vi har et godt utbygd distribusjonsnett.

Miljø-Teknologi AS er en bedrift i sterk vekst.


Erfaring

Vi har levert løsninger innen luktreduksjon til avløpsrenseanlegg, pumpestasjoner, slamavskillere, næringsmiddelindustri, fisk og fiskeforedlingsindustri, landbruk og renholdsbransjen. Bred erfaring er din sikkerhet for å få optimale løsninger.

Fleksible løsninger

Våre løsninger er fleksible. Ved å kombinere teknologier kan vi sette sammen løsninger som er tilpasset ditt behov. Vi dimensjonerer og produserer slik at du får et skreddersydd anlegg.

Teknologier

Lukt er komplisert. Vanligvis må vi rense en blanding av mange hundre stoffer. Nesen er ekstremt følsom. Bare de aller beste teknologiene kan tilfredsstille en kresen nese. Ulike stoffer krever ulike teknologier. Vi bruker oksidasjon med ozon i MT-Ozone og MT-Scrubber. MT-Photox bruker UV-lys og ozon. I MT-Carbon blir luktstoffene adsorbert på aktivt kull. I MT-Scrubber blir lukt absorbert i motstrømsvask. MT-Biobed benytter seg av mikroorgansimer som "spiser" lukten. Men best effekt får man ved å kombinere teknologiene for å rense lukt.

Lær om lukt

Vi jobber bare med lukt. Vi vet at viten om lukt ikke er spesielt utbredt. Mange synes det er veldig spennende å lære mer om emnet. Her kan du lese mer om lukt.

ring knapp hjem knapp epost knapp

Vi svarer gjerne på dine spørsmål om lukt og luktrensing!
 Kontakt oss så hjelper vi deg med gode råd og en optimal løsning.

Følg oss på: Miljø-Teknologi på Facebook Miljø-Teknologi på LinkedIn

Miljø-Teknologi AS
Rødmyrsvingen 82
N-3740
Skien
Norge

Postadresse:
P.O.Box 2558
N-3702 Skien
Norge