yara-logo

Løsninger

KOMPLETTE løsninger

Vi kan luktreduksjon. Vi har stort produktspekter og lang erfaring. Derfor kan vi sette sammen optimale løsninger. Lukt er et sammensatt problem. Vi kombinerer teknologier for å få robuste og effektive løsninger.

Lang erfaring

Vi har satt sammen løsninger for en lang rekke industrier og applikasjoner. Noen av de vanligste områdene er listet til venstre. Vi har også erfaring fra en rekke andre områder . Kontakt oss og vi hjelper deg gjerne.

Kombinasjoner

Vi utnytter synergiene i ulike teknologier for å sette sammen optimale løsninger. MT-Carbon er en meget effektiv måte å rense lukt. Kombinert med MT-Photox økes rensegraden samtidig som man oppnår at kullet får betydelig lenger levetid.

MT-Scrubber er den beste måten å rense ammoniakk. Dette er et stoff som i liten grad lar seg rense med MT-Carbon. MT-Carbon er spesialist på alle VOC komponenter. Enkelte av disse er vanskelig å rense i MT-Scrubber. Kombinasjonen blir dermed den beste løsningen når gassene er sammensatt.

Biofilter MT-Biobed er ømfindtlige for høye konsentrasjoner av ammoniakk og syre. Dette er stoffer som MT-Scrubber renser meget effektivt. Kombinasjonen MT-Scrubber og MT-Biobed vil i mange tilfeller være den beste løsningen.

ring knapp hjem knapp epost knapp

Vi svarer gjerne på dine spørsmål om lukt og luktrensing!
 Kontakt oss så hjelper vi deg med gode råd og en optimal løsning.

Følg oss på: Miljø-Teknologi på Facebook Miljø-Teknologi på LinkedIn

Miljø-Teknologi AS
Rødmyrsvingen 82
N-3740
Skien
Norge

Postadresse:
P.O.Box 2558
N-3702 Skien
Norge