yara-logo

MT-Ecosorb

Fordeler

mt-ecosorb-iconMT-Ecosorb er en kompleks blanding av planteoljer. Middelet brukes for å nøytralisere lukt uten bruk av parfyme. 
MT-Ecosorb anvendes mot en lang rekke lukter og kjemikalier. Det finnes ulike versjoner av MT-Ecosorb som er tilpasset forskjellig typer lukt.

 

Virkemåte

MT-Ecosorb er en kompleks blanding av planteoljer. Det tilsettes normalt som en svært fortynnet vandig løsning. MT-Ecosorb tilsettes direkte til luktkilden eller i områder som er plaget med lukt. Vanligste tilsatsmetode er ved atomisering. 

MT-Ecosorb binder seg til luktmolekylene dels med Van der Waalske krefter og dels gjennom syre-base bindinger med amfotære grupper i MT-Ecosorb.  

Ved å danne komplekser med luktmolekylene stoppes lukten øyeblikkelig. 

Anvendelser

MT-Ecosorb anvendes i en lang rekke industrier. Det benyttes i gasser opp til 600oC. Typiske anvendelser er mot lukt i åpne systemer og fra diffuse kilder. Vi har utviklet spesielle versjoner av MT-Ecosorb som passer spesielt til enkelte industrier. 

Et naturlig produkt

MT-Ecosorb er biologisk nedbrytbart. Det består av en kompleks blanding essensielle planteoljer. Produktet holder matvarekvalitet og er ikke giftig. Det inneholder ikke VOC eller løsemidler. 

Egenskaper:

  • Nøytraliserer lukt
  • Enkel applikasjon
  • Fjerner de fleste lukter
  • Øyeblikkelig respons
  • Innendørs og utendørs bruk
ring knapp hjem knapp epost knapp

Vi svarer gjerne på dine spørsmål om lukt og luktrensing!
 Kontakt oss så hjelper vi deg med gode råd og en optimal løsning.

Følg oss på: Miljø-Teknologi på Facebook Miljø-Teknologi på LinkedIn

Miljø-Teknologi AS
Rødmyrsvingen 82
N-3740
Skien
Norge

Postadresse:
P.O.Box 2558
N-3702 Skien
Norge